Kvällspress+blogg i gemensam spya
BY ON Maj 21, 2006
2

Kvällspressen har inga gränser när det gäller att utnyttja bloggfenomenet. Om de inte skriver om sexbloggar så dammar av tre månader gamla blogginlägg på obskyra bloggar för att kunna skriva om rykten de själv inte kunnat bekräfta. Inom kort kommer bloggrykten att fylla ut löpsedlarna när de tröttnat på bantartips eller gratis dataprogra. Varje gång […]

Kvällspressen har inga gränser när det gäller att utnyttja bloggfenomenet. Om de inte skriver om sexbloggar så dammar av tre månader gamla blogginlägg på obskyra bloggar för att kunna skriva om rykten de själv inte kunnat bekräfta. Inom kort kommer bloggrykten att fylla ut löpsedlarna när de tröttnat på bantartips eller gratis dataprogra. Varje gång nyhetstorka råder så kommer några nya ungliberaler eller ssu-bloggare att få sina inlägg omskrivna.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.