Virtanen till rätt pris
BY ON Maj 23, 2006
4

Fredrik Virtanens bloggbok Olyckligt kär i ingen speciell säljs nu på Adlibris för 39 öre. Ganska nära sitt rätta värde [via Jessica]. Personlig vardagsfilosofi mixas med skvaller om kända och okända nöjesprofiler i denna mutation av blogg och bok. Ska jag beställa 100 eller 200 ex? Relaterade

Fredrik Virtanen

Fredrik Virtanens bloggbok Olyckligt kär i ingen speciell säljs nu på Adlibris för 39 öre. Ganska nära sitt rätta värde [via Jessica].

Personlig vardagsfilosofi mixas med skvaller om kända och okända nöjesprofiler i denna mutation av blogg och bok.

Ska jag beställa 100 eller 200 ex?

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.