Framtidsföretaget Katshing
BY ON Maj 30, 2006
4

Jag har alltid gillat Katshing och mobilbutikens grundare Anders Pihl för att han medvetet utmanar jättarna på marknaden. Jag har intervjuat Anders flera gånger och det är alltid lika kul. Det senaste året har jag köpt tre mobiltelefoner från Katshing. Och Katshing är på många sätt ett framtidsföretag. När man registrer sig hos Katshing finns […]

katshing

Jag har alltid gillat Katshing och mobilbutikens grundare Anders Pihl för att han medvetet utmanar jättarna på marknaden. Jag har intervjuat Anders flera gånger och det är alltid lika kul. Det senaste året har jag köpt tre mobiltelefoner från Katshing. Och Katshing är på många sätt ett framtidsföretag. När man registrer sig hos Katshing finns det tre förbestämda val att välja mellan: man, kvinna och transperson.

Tack för tipset Lisa Bjerre.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Kul, men hur kul är det att lämna ut Lisa Bjerres mobilnummer och hemadress?

  • Varför tre val? Antingen anger man väl att man är man eller kvinna? Transpersoner är väl fortfarande människor?

  • På vilket sätt skiljer sig det från vad Hitta.se ger om man söker på hennes namn?

  • Urban Lindstedt

    Lisa hade inget emot att jag använde dumpen ocensurerat, utan bad mig länka till hennes blogg där adressen står.