Kenneth Danielsson ny vd för Webanalys
BY ON Jun 8, 2006
1

Kenneth Danielsson som idag är chef för Isobar, mediekoncernen Aegis digitala nätverk, blir inom kort vd för sökoptimeringsfirman Webanalys som Aegis köpte för ett år sedan. Grundaren och nuvarande vd-n Carl-Henrik Borg kommer att bli försäljningschef. Relaterade

Kenneth Danielsson som idag är chef för Isobar, mediekoncernen Aegis digitala nätverk, blir inom kort vd för sökoptimeringsfirman Webanalys som Aegis köpte för ett år sedan. Grundaren och nuvarande vd-n Carl-Henrik Borg kommer att bli försäljningschef.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.