Vinnarkommentaren
BY ON Jun 8, 2006
0

Vi har en mängd olika planer. Jag brukar alltid säga att framtidens journalistik inte kommer vara en megafon, utan måste ta med läsarna, för deras expertkunskap, kommentarer, ja ett samtal med läsarna helt enkelt. Som mediehus måste man vara bäst på det. Och det är vi bara i början av nu. Kalle Jungkvist, chefredaktör på […]

Vi har en mängd olika planer. Jag brukar alltid säga att framtidens journalistik inte kommer vara en megafon, utan måste ta med läsarna, för deras expertkunskap, kommentarer, ja ett samtal med läsarna helt enkelt. Som mediehus måste man vara bäst på det. Och det är vi bara i början av nu.

Kalle Jungkvist, chefredaktör på Aftonbladet.se, ser in i framtiden i vinnarintervjuen efter att Aftonbladet blivit utsedd till årets sajt 2006 av branschtidningen Internetworld.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.