Enirobloggen i fokus
BY ON Jun 16, 2006
0

Marcus Mc Kinley på Blogrelation.com har gjort en intressant intervju med Christer Pettersson på Eniro om deras företagsblogg: Vi har alltid haft mycket interaktion med våra användare (via mejl och telefon), så vi tyckte att en blogg vore ett utmärkt sätt att strukturera och expandera denna dialog. Och även låta användare kommentera varandras synpunkter och […]

Marcus Mc Kinley på Blogrelation.com har gjort en intressant intervju med Christer Pettersson på Eniro om deras företagsblogg:

Vi har alltid haft mycket interaktion med våra användare (via mejl och telefon), så vi tyckte att en blogg vore ett utmärkt sätt att strukturera och expandera denna dialog. Och även låta användare kommentera varandras synpunkter och inlägg. För att skapa mer dynamik i diskussionen, men även för oss för att få en känsla för hur många som exempelvis har samma förslag och synpunkter.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.