Från sök till bokbranschen
BY ON Jun 20, 2006
7

Igår anställdes jag som reporter på Svensk Bokhandel. Det ska verkligen bli roligt att fördjupa sig i böckernas värld. Svensk Bokhandel är inne i en spännande fas där man förstärker redaktionen med en ny tjänst och släpper en ny fräsch form till bokmässan. Utifrån mina egna erfarenheter som specialiserad på att bevaka internetbranschen blir det […]

Igår anställdes jag som reporter på Svensk Bokhandel. Det ska verkligen bli roligt att fördjupa sig i böckernas värld. Svensk Bokhandel är inne i en spännande fas där man förstärker redaktionen med en ny tjänst och släpper en ny fräsch form till bokmässan. Utifrån mina egna erfarenheter som specialiserad på att bevaka internetbranschen blir det en utmaning att skildra bokhandeln och förlagsbranschen, eftersom de förutom några lysande undantag, har halkat efter i teknikutvecklingen. De ska jag ändra på.
Jag tänker behålla Uppkopplat trots det nya jobbet, men den kommer att få en mer privat karaktär. Lugn jag ska inte skriva om mina barn, men jag kanske postar någon skön bild från familjens planerade Asienresa i vinter. Här ska jag skriva om allt coolt jag hittar på internet och annat kul jag inte får utlopp för på mitt nya arbete.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
 • Gratulerar till det nya jobbet! Flödet till Uppkopplat kommer helt klart att ligga kvar i min flödesläsare även framöver.

 • Sven T

  Grattis till nytt jobb.
  Det där med frilansförfattande verkar riskfyllt och svårt.
  /Sven

 • Grattis om det är det du vill.

  Vad ska jag lägga till för rss-flöde nu då?

 • Pingback: Henrik Skotth » Blog Archive » Tidningar inom IT (och Urban Lindsteds branschbyte)()

 • Urban Lindstedt

  Uppkopplat lever kvar i förändrad form. Efter semestern får vi se var Uppkopplat hamnar ämnesmässig.

 • Grattis till jobbet,
  Det hade varit kul om du valde att blogga om förlagsbranschen.

 • Urban Lindstedt

  Vi får hur det blir med bloggande om förlagsbranschen. Redaktionen verkar i alla fall intresserade av fenomenet.