Podcastbrus
BY ON Jun 24, 2006
2

Jag håller på att testar podcastingprogram och har hittat det smidiga Podcast Station. Enda problemet är en relativt hög brusnivå på inspelningarna trots en proffsmick. Sannolikt beror bruset på min budgetlaptop. Är det någon som vet hur man enkelt reducerar bruset hos inspelningarna? Relaterade

Jag håller på att testar podcastingprogram och har hittat det smidiga Podcast Station. Enda problemet är en relativt hög brusnivå på inspelningarna trots en proffsmick. Sannolikt beror bruset på min budgetlaptop. Är det någon som vet hur man enkelt reducerar bruset hos inspelningarna?

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Audacity är nog tillräckligt att göra bra podcast.
    Ditt spamskydd skyddar för bra.

  • Urban Lindstedt

    Tack. Jag ska byta spamskydd.