Eniro börjar podcasta
BY ON Jun 28, 2006
5

Idag släppte Eniro sin första podcast där jag samtalar med Andreas Aspegren på Passagen och Christer Pettersson på Eniro webbsök. Vi snackar om bloggar och andra sociala tjänster som Eniro släppt under det senaste året. Jag använde Podcast Station som är ett riktigt bra program för att spela in och redigera sändningen, men det var […]

Idag släppte Eniro sin första podcast där jag samtalar med Andreas Aspegren på Passagen och Christer Pettersson på Eniro webbsök. Vi snackar om bloggar och andra sociala tjänster som Eniro släppt under det senaste året. Jag använde Podcast Station som är ett riktigt bra program för att spela in och redigera sändningen, men det var nära att det inte blev någon podcast eftersom en inställning på min dator höll på att spoliera allt. Alla är vi barn i början.

Högerklicka och spara ner Eniro podcasten här.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.