Media Culpa genomför bloggenkät 2.0
BY ON Jun 29, 2006
1

Hans Kullin på bloggen Media Culpa genomför sin andra bloggenkät för att mäta temperaturen i den svenska bloggsfären. Visa nu lite Hans lite god vilja och fördubbla hans 600 svar från förra enkäten. Alla som har en blogg bör sprida budskapet vidare för alla vi kunskapstörtande blogoholics ska få något saftigt att metablogga om. Undersökningen […]

Hans Kullin på bloggen Media Culpa genomför sin andra bloggenkät för att mäta temperaturen i den svenska bloggsfären. Visa nu lite Hans lite god vilja och fördubbla hans 600 svar från förra enkäten. Alla som har en blogg bör sprida budskapet vidare för alla vi kunskapstörtande blogoholics ska få något saftigt att metablogga om. Undersökningen hittar ni här.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • En månad sedan detta inlägget skrevs, vakna? 😉