Search Engine Strategies skippar Stockholm
BY ON Okt 19, 2006
2

Vid den här tiden på året brukar sökmarknadsföringskonferensen Search Engine Strategies komma till Stockholm. Men när jag för ett par veckor sedan besökte deras hemsida insåg jag att de tagit bort Stockholm från turnéplanen. New York, Chicago, Paris och London, men inget Stockholm. Vi finns knappt på it-kartan längre. Det är dessutom nästan ett år […]

Vid den här tiden på året brukar sökmarknadsföringskonferensen Search Engine Strategies komma till Stockholm. Men när jag för ett par veckor sedan besökte deras hemsida insåg jag att de tagit bort Stockholm från turnéplanen. New York, Chicago, Paris och London, men inget Stockholm. Vi finns knappt på it-kartan längre. Det är dessutom nästan ett år sedan Bloggforum 3.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
 • Lars

  Ryktet säger att det är Internet Marketing Conference (Stockholm) som konkurrerat ut SES från den svenska marknaden.
  http://www.internetmarketingconference.com/

  Emetrics lär också ha planer på att komma till Sverige, och det är mer spännande än SES.
  http://www.emetrics.org/

 • Hahaha, du är rolig Lars!
  Snarare så att det inte kommer så många besökare ”hela vägen till Stockholm”. Förstår iof knappt hur SES Paris går runt heller, allt är på franska!

  Är det någon som ska till SES i Chicago förresten??