Snart i Malaysia

På fredag åker jag till Malaysia och Thailand med hela familjen. Vi kommer att vara borta under hela december och januari. Jag räknar med att vara uppkopplat då och då, eftersom åtminstone Malaysia är väl försett med hotspots. Men istället för att blogga tänkter jag spela Uno med sönerna, äta het mat, snorkla och besöka hindutempel. Jag har också skaffat mig ett pro-konto hos Flickr. Kolla in där om ett par veckor om ni är nyfikna på var jag snorklar. Jag stänger också kommentarerna under semestern, men det går att kommentera hos Flickr.

One thought on “Snart i Malaysia

  1. Den digitala klyftan är bara 1/3 ekonomisk…

    I januari skrev Urban Lindstedt om statistik från Post- och Telestyrelsen som sa att den digitala klyftan inte längre existerar: 83 procent av svenskarna i åldrarna 16 till 75 år använder internet och hela 58 procent använder nätet varje dag,……

Comments are closed.