Snart i Malaysia
BY ON Nov 29, 2006
1

På fredag åker jag till Malaysia och Thailand med hela familjen. Vi kommer att vara borta under hela december och januari. Jag räknar med att vara uppkopplat då och då, eftersom åtminstone Malaysia är väl försett med hotspots. Men istället för att blogga tänkter jag spela Uno med sönerna, äta het mat, snorkla och besöka […]

På fredag åker jag till Malaysia och Thailand med hela familjen. Vi kommer att vara borta under hela december och januari. Jag räknar med att vara uppkopplat då och då, eftersom åtminstone Malaysia är väl försett med hotspots. Men istället för att blogga tänkter jag spela Uno med sönerna, äta het mat, snorkla och besöka hindutempel. Jag har också skaffat mig ett pro-konto hos Flickr. Kolla in där om ett par veckor om ni är nyfikna på var jag snorklar. Jag stänger också kommentarerna under semestern, men det går att kommentera hos Flickr.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.