Framtidens sajt här
BY ON Feb 16, 2007
2

Äntligen har Stockholms stadsbibliotek släppt ut sin nya sajt Biblioteket på nätet. Jag skrev om Biblioteket redan i somras efter att ha intervjuat Mats Hernvall, mannen bakom visionen. På ytan ser sajten rätt normal ut, men när den lämnat betastadiet kommer den att vara en provkarta på Webb 2.0. Tanken är att besökarna och alla […]

Äntligen har Stockholms stadsbibliotek släppt ut sin nya sajt Biblioteket på nätet. Jag skrev om Biblioteket redan i somras efter att ha intervjuat Mats Hernvall, mannen bakom visionen. På ytan ser sajten rätt normal ut, men när den lämnat betastadiet kommer den att vara en provkarta på Webb 2.0. Tanken är att besökarna och alla bibliotekarier ska bidra till innehållet på sajten.

Sajten är fortfarande i beta så alla som vill bidra till sajten måste mejla för att få ett testkonto. Biblioteket kommer att bli Sveriges bästa sajt.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Det låter litet som biblioteket goes Newsvine? Eller har jag fel?

  • Mer som biblioteket goes Amazon tycker jag.