Spännande webbkonferens i Malmö
BY ON Feb 28, 2007
1

Pricka för den 14 och 15 juni i almanackan för då är webbdesignkonferensen From Business to Buttons i Malmö. Användbarhetskonsulterna Inuse och Malmö Högskola har bjudit in många intressanta utländska talare som befinner sig i fronten av webbutvecklingen. Från Adaptive Path, företaget som lanserade Ajax-tekniken och därmed satte fart på hela Web 2.0-vågen, kommer Brandon Schauer.  Karen McGrane och […]

Pricka för den 14 och 15 juni i almanackan för då är webbdesignkonferensen From Business to Buttons i Malmö. Användbarhetskonsulterna Inuse och Malmö Högskola har bjudit in många intressanta utländska talare som befinner sig i fronten av webbutvecklingen.

Från Adaptive Path, företaget som lanserade Ajax-tekniken och därmed satte fart på hela Web 2.0-vågen, kommer Brandon Schauer.  Karen McGrane och Kevin Kearney som ledde redesignen av nytimes.com i fjol håller i workshopen The Future of Media Interfaces. De berättar om förstudierna, de framtidskoncept man tog fram, och prototyper som de utvecklade.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.