Bloggverket startar tre nya bloggar
BY ON Mar 1, 2007
1

Bloggverket lanserar tre nya kommersiella bloggar; Resekoll, Fotokoll och Mobilkoll. Sedan tidigare driver de Prylkoll, Gpskoll och Konsolkoll. Bloggverket har en finansiär, en affärsplan och sex betalda bloggare. Tanken är att testa upp till 15 bloggar innan året är slut. Rätt genomfört kan säkert Bloggverket lyfta. Relaterade

Bloggverket lanserar tre nya kommersiella bloggar; Resekoll, Fotokoll och Mobilkoll. Sedan tidigare driver de Prylkoll, Gpskoll och Konsolkoll. Bloggverket har en finansiär, en affärsplan och sex betalda bloggare. Tanken är att testa upp till 15 bloggar innan året är slut. Rätt genomfört kan säkert Bloggverket lyfta.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Tack för uppmärksamheten Urban. Fast det är nu sex nyhetsbloggar totalt. Du får inte glömma bort lilla GPSkoll.se som faktiskt är äldre än Konsolkoll.se