Vässa sökordskampanjen med Quintura
BY ON Mar 4, 2007
1

Jag har upptäckt den spännande söktjänsten Quintura via Internetbrus. Quintura arbetar med taggmoln som hjälper dig att hitta relaterade sökord. När du knappat in ett sökord visas ett taggmoln av relaterade nyckelord och för du pekaren över de relaterade orden visa nya taggmoln. Det hela är mycket intuitivt och kul. Som den Google-narcisist jag är testade jag naturligtvis med ”urban lindstedt”. Quintura är ett utmärkt hjälpmedel för att ta fram ord till sökordskampanjer. I taggmolnen hittar du fler och billigare sökord än de självklara. Relaterade

Jag har upptäckt den spännande söktjänsten Quintura via Internetbrus. Quintura arbetar med taggmoln som hjälper dig att hitta relaterade sökord. När du knappat in ett sökord visas ett taggmoln av relaterade nyckelord och för du pekaren över de relaterade orden visa
nya taggmoln. Det hela är mycket intuitivt och kul. Som den Google-narcisist jag är testade jag naturligtvis med ”urban lindstedt”.

Quintura är ett utmärkt hjälpmedel för att ta fram ord till sökordskampanjer. I taggmolnen hittar du fler och billigare sökord än de självklara.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.