Bloggsfärens starkare än någonsin
BY ON Maj 30, 2007
0

Martin Jönsson på Svd har som vanligt helt rätt när han skriver om bloggar. Att några få betalda journalister slutar bloggar har ingen som helst betydelse för bloggsfären. I mitt tycke stärks enbart bloggsfären av Skugges och Virtanens avhopp. Relaterade

Martin Jönsson på Svd har som vanligt helt rätt när han skriver om bloggar. Att några få betalda journalister slutar bloggar har ingen som helst betydelse för bloggsfären. I mitt tycke stärks enbart bloggsfären av Skugges och Virtanens avhopp.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.