Frilans igen
BY ON Jun 15, 2007
2

Nästa vecka arbetar jag sista veckan på tidningen Svensk Bokhandel. En friare tillvaro som frilans och konsult har lockat bort mig från de anställdas stora köttgryta. Jag kommer att fortsätta att frilansa för Svensk Bokhandel, eftersom förlagsvärlden blandning av katedral och torgplats är en trivsam plats att vara på. Jag kommer naturligtvis att återvända till […]

Nästa vecka arbetar jag sista veckan på tidningen Svensk Bokhandel. En friare tillvaro som frilans och konsult har lockat bort mig från de anställdas stora köttgryta. Jag kommer att fortsätta att frilansa för Svensk Bokhandel, eftersom förlagsvärlden blandning av katedral och torgplats är en trivsam plats att vara på.

Jag kommer naturligtvis att återvända till mina gamla bevakningsområden som sociala webben, bloggar och sökmotormarknadsföring. Jag planerar också att skriva på en bok om företagsblogging till hösten. Men först hägrar en riktig tågluff till Kroatien med familjen.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Grattis! Välkommen ”tillbaka” ut på marknaden.

  • TDH

    Lycka till! Att vara sin egen herre är att föredra, tycker jag personligen, men säkerheten med en anställning lockar ibland.

    Nä, det gick över. Välkommen till friheten!