Nytt nyhetsbrev om sökmarknadsföring

Från mitten av augusti kommer jag att skriva ett nyhetsbrev åt Jajja Communication om sökmarknadsföring. Nyhetsbrevet kommer att komma ut varannan vecka och innehålla tio nyheter med fokus på sökmarknadsföring. Målgruppen är vd-ar och marknadchefer på vanliga företag, så det handlar inte om de senaste finliret för att klättra i sökmotorerna, utan mer utvecklingen inom sök i ett större perspektiv.

Det är naturligtvis en kundtidning, men jag är övertygad om att brevet kommer att vara intressant för målgruppen. Min ambition är att ge prenumeranterna en bra koll på utvecklingen inom sökmarknadsföring.

3 thoughts on “Nytt nyhetsbrev om sökmarknadsföring

  1. Historien med bloggkommentarerna är beklaglig, men jag nöjer med med Jajjas försäkran att de slutat med dylika metoder.

Comments are closed.