Nytt nyhetsbrev om sökmarknadsföring
BY ON Jun 20, 2007
3

Från mitten av augusti kommer jag att skriva ett nyhetsbrev åt Jajja Communication om sökmarknadsföring. Nyhetsbrevet kommer att komma ut varannan vecka och innehålla tio nyheter med fokus på sökmarknadsföring. Målgruppen är vd-ar och marknadchefer på vanliga företag, så det handlar inte om de senaste finliret för att klättra i sökmotorerna, utan mer utvecklingen inom […]

Från mitten av augusti kommer jag att skriva ett nyhetsbrev åt Jajja Communication om sökmarknadsföring. Nyhetsbrevet kommer att komma ut varannan vecka och innehålla tio nyheter med fokus på sökmarknadsföring. Målgruppen är vd-ar och marknadchefer på vanliga företag, så det handlar inte om de senaste finliret för att klättra i sökmotorerna, utan mer utvecklingen inom sök i ett större perspektiv.

Det är naturligtvis en kundtidning, men jag är övertygad om att brevet kommer att vara intressant för målgruppen. Min ambition är att ge prenumeranterna en bra koll på utvecklingen inom sökmarknadsföring.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.