Möt framtiden på Le Web 3
BY ON Aug 7, 2007
0

Den 11 och 12 december hoppas jag att jag är i Les Docks i Paris för då går Le Web 3 av stapeln. Det är som vanligt bloggurun Loïc Le Meur som håller i trådarna. Arrangörerna hoppas på över tusen deltagare. Philippe Starck, Esther Dyson, Joi Ito och Om Malik är några av talarna som […]

Den 11 och 12 december hoppas jag att jag är i Les Docks i Paris för då går Le Web 3 av stapeln. Det är som vanligt bloggurun Loïc Le Meur som håller i trådarna. Arrangörerna hoppas på över tusen deltagare. Philippe Starck, Esther Dyson, Joi Ito och Om Malik är några av talarna som är klara.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.