Mobiloperatörer hoppas på Facebook
BY ON Aug 14, 2007
0

Mobiloperatörernas intäkter från användare som laddar upp videos, uppdaterar bloggar och sociala nätverkssajter som Facebook kommer mer än tiodubblas de fem närmaste åren enligt en ny rapport av Juniper Research som citeras av The Guardian. Marknaden kommer 2012 att vara värd 39 miljarder kronor. One of the most attractive elements of social networking on a […]

Mobiloperatörernas intäkter från användare som laddar upp videos, uppdaterar bloggar och sociala nätverkssajter som Facebook kommer mer än tiodubblas de fem närmaste åren enligt en ny rapport av Juniper Research som citeras av The Guardian. Marknaden kommer 2012 att vara värd 39 miljarder kronor.

One of the most attractive elements of social networking on a mobile phone is that it’s universally accessible so people can look up their friends, update their status or whatever on the move, which for the young demographic is particularly appealing, enligt studiens författare, Dr Windsor Holden.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.