Nätbutiken ska bli Stadiums största
BY ON Sep 20, 2007
0

På tre år ska Stadiums nystartade e-butik vara kedjans största butik. Vi ska sälja för 150 miljoner kronor. Vi tror oerhört mycket på den här idén att komplettera butikerna med e-handel, sade Stadiums vd och storägare Bo Eklöf vid en presentation på torsdagsförmiddagen, enligt Market. Relaterade

På tre år ska Stadiums nystartade e-butik vara kedjans största butik.

Vi ska sälja för 150 miljoner kronor. Vi tror oerhört mycket på den här idén att komplettera butikerna med e-handel, sade Stadiums vd och storägare Bo Eklöf vid en presentation på torsdagsförmiddagen, enligt Market.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.