Nio steg till en modernare webb
BY ON Sep 24, 2007
0

Björn Fant översätter Webb 2.0 i nio punkter för att skapa en modernare webbplats i en artikel hos Internetworld. 1. Ökas sajtens prestanda med Ajax 2. Bygg applikation som installeras på användarens dator 3. Satsa på ren kod för maximal tillgänglighet 4. Låt användarna tagga 5. Ta vara på betyg och kommentarer 6. Skapa nyhetsflöden […]

Björn Fant översätter Webb 2.0 i nio punkter för att skapa en modernare webbplats i en artikel hos Internetworld.

1. Ökas sajtens prestanda med Ajax

2. Bygg applikation som installeras på användarens dator

3. Satsa på ren kod för maximal tillgänglighet

4. Låt användarna tagga

5. Ta vara på betyg och kommentarer

6. Skapa nyhetsflöden och möjliggör prenumerationer

7. Sprid ditt varumärke med öppet API

8. Öka tillgängligheten med rena adresser

9. Personliga tips med filter

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.