Uppkopplat testar Tailsweep
BY ON Sep 29, 2007
2

Jag har anmält Uppkopplat till bloggannonsnätverket Tailsweep. Jag är imponerad av administrationsgränssnittet: enkelt och smart. Det känns också bra att få en utomstående aktör som mäter trafiken, eftersom jag alltid tvivlat på Awstats statistiksystem. Jag hoppas att mina drygt 20 000 besök i månaden ska ge lite intäkter nu. Relaterade

Jag har anmält Uppkopplat till bloggannonsnätverket Tailsweep. Jag är imponerad av administrationsgränssnittet: enkelt och smart. Det känns också bra att få en utomstående aktör som mäter trafiken, eftersom jag alltid tvivlat på Awstats statistiksystem. Jag hoppas att mina drygt 20 000 besök i månaden ska ge lite intäkter nu.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • TDH

    Extern statistik är mindre rosenröd än analyserade serverloggar förvisso, men jag hade nog valt Google Analytics eller liknande välbebrövad modell, snarare än ett annonsnätverk.

  • Pingback: Uppkopplat ny annonspartner()