En frisk människa
BY ON Okt 2, 2007
1

Jag fick ett mejl från en vän: Jag kan ärligt säga att gårdagens rubriker i ”alla” medier inte sa mig nånting. Vem är Schulman? Är det viktigt att han slutar blogga? Är detta det slutgiltiga ålderstecknet på mig? Relaterade

Jag fick ett mejl från en vän:

Jag kan ärligt säga att gårdagens rubriker i ”alla” medier inte sa mig nånting.
Vem är Schulman? Är det viktigt att han slutar blogga? Är detta det slutgiltiga ålderstecknet på mig?

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • SideShow Surfer

    Schulman är den grabben som spydde galla över allt och alla för att därefter gå i väggen och ångra sig med ett knäkt psyke.Ja herregud asså.Ibland undrar man hur långt mänskligheten har kvar till någon form av perfektion. 🙂