En av fem stockholmare tillhör bloggosfären
BY ON Okt 3, 2007
1

Stockholms läns landsting är en något oväntad aktör att undersöka stockholmarnas nätvanor. Deras studie visar den smått sensationella siffran att 18 procent av stockholmarna bloggar eller gör inägg på andras bloggar. Siffran för forum är 20 procent. Är det Alex Schulman-effekten vi bevittnar? Relaterade

Stockholms läns landsting är en något oväntad aktör att undersöka stockholmarnas nätvanor. Deras studie visar den smått sensationella siffran att 18 procent av stockholmarna bloggar eller gör inägg på andras bloggar. Siffran för forum är 20 procent. Är det Alex Schulman-effekten vi bevittnar?

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.