Sett några tecken på Facebook-döden?
BY ON Okt 3, 2007
0

För alla ni som tror att Facebook kommer att styra världen i framtiden. Läs vad Matt Haughey, skapare communitynyhetssajten MetaFilter, har att säga på Guardians tech blogg: Every community suffers a revolt eventually. People may say they’re going to another site, no community’s immune. Digg, Facebook, Flickr, they’ve all had them. Take them as an […]

För alla ni som tror att Facebook kommer att styra världen i framtiden. Läs vad Matt Haughey, skapare communitynyhetssajten MetaFilter, har att säga på Guardians tech blogg:

Every community suffers a revolt eventually. People may say they’re going to another site, no community’s immune. Digg, Facebook, Flickr, they’ve all had them. Take them as an opportunity to learn.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.