Teknikstrul vid Hemmalivs e-handelslansering
BY ON Okt 3, 2007
0

När Helsingborgsbaserade Hemmalivs skulle lansera sin livsmedelsbutik på nätet i måndags så fungerade inte Incordias tekniklösning, skriver Helsingborgs Dagblad. Tre dagar efter lanseringen fungerar fortfarande inte butiken. Vi har haft problem med betalningsfunktionen i systemet. Eftersom den biten inte var tillräckligt bra för att köra ut fattade vi ett gemensamt beslut med Hemmalivs om att […]

När Helsingborgsbaserade Hemmalivs skulle lansera sin livsmedelsbutik på nätet i måndags så fungerade inte Incordias tekniklösning, skriver Helsingborgs Dagblad. Tre dagar efter lanseringen fungerar fortfarande inte butiken.

Vi har haft problem med betalningsfunktionen i systemet. Eftersom den biten inte var tillräckligt bra för att köra ut fattade vi ett gemensamt beslut med Hemmalivs om att avvakta med starten av sajten, säger Incordias vd, Jörgen Bertilsson som menar att den här typen av fördröjning är sällsynt förekommande hos dem.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.