SJ tar lärdom av Ryan Air
BY ON Okt 5, 2007
0

SJ har dragit lärdom av Ryan Air men lagt till en extra twist. Nu auktionerar SJ ut biljetter hos Tradera. Utgångsbudet är en krona, men det verkar vara bra fart på budgivningen. Så SJ kan få ut budskapet att de säljer biljetter för en krona trots att de flesta biljetterna sannolikt kommer att säljas för […]

SJ har dragit lärdom av Ryan Air men lagt till en extra twist. Nu auktionerar SJ ut biljetter hos Tradera. Utgångsbudet är en krona, men det verkar vara bra fart på budgivningen. Så SJ kan få ut budskapet att de säljer biljetter för en krona trots att de flesta biljetterna sannolikt kommer att säljas för mycket mer. Smart.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.