Kaneteg köper engelskt seo-bolag
BY ON Okt 11, 2007
0

Mattias Kaneteg bygger vidare på sitt internetimperium Eastpoint/Getupdated med köp av ett engelskt sökmarknadsföretaget Just Search för 115 miljoner kronor skriver Internetworld. Storbritannien är en nyckelmarknad i Europa inom sökmarknadsföring eftersom de har de har kommit längst på denna sida Atlanten. Lyckas man i England är resten av Europa öppet för en. Relevant Traffic köpte […]

Mattias Kaneteg bygger vidare på sitt internetimperium Eastpoint/Getupdated med köp av ett engelskt sökmarknadsföretaget Just Search för 115 miljoner kronor skriver Internetworld.

Storbritannien är en nyckelmarknad i Europa inom sökmarknadsföring eftersom de har de har kommit längst på denna sida Atlanten. Lyckas man i England är resten av Europa öppet för en. Relevant Traffic köpte engelska Network Intellect för drygt ett år sedan.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.