Bloggverket släpper sin 14:e blogg
BY ON Okt 19, 2007
1

Gunnar Lindberg Årneby släpper sin 14:e blogg i sitt bloggnätverk Bloggverket. Sist ut är den tidigare aviserade Nätkoll som ska bevaka nyheter på nätet. Det är mycket sociala medier och annat kring webb 2.0. Relaterade

Gunnar Lindberg Årneby släpper sin 14:e blogg i sitt bloggnätverk Bloggverket. Sist ut är den tidigare aviserade Nätkoll som ska bevaka nyheter på nätet. Det är mycket sociala medier och annat kring webb 2.0.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Sist och sist. Vi ska nog kunna klämma fram minst lika många titlar under nästa år 🙂