Blocket blir butiksportal
BY ON Okt 25, 2007
0

För 6 000 kronor om året kan du starta en e-butik på Blocket. – Vi har förenklat butikskonceptet och tyckte att det var dags att marknadsföra produkten, något som vi aldrig gjort tidigare, säger Frans Storm, marknadschef på Blocket till Market. Det finns redan 3 700 vanliga butiker och nätbutiker etablerade på Blocket. De flesta […]

För 6 000 kronor om året kan du starta en e-butik på Blocket.

– Vi har förenklat butikskonceptet och tyckte att det var dags att marknadsföra produkten, något som vi aldrig gjort tidigare, säger Frans Storm, marknadschef på Blocket till Market.

Det finns redan 3 700 vanliga butiker och nätbutiker etablerade på Blocket. De flesta är verksamma inom fordonsbranschen, men andra kategorier växer.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.