Länkaffärer sänker din Pagerank
BY ON Nov 1, 2007
1

På konferensen Search Marketing Expo i Stockholm var Googles hårdare syn på länkförsäljningen ständigt närvarande. Rand Fishkin från Seomoz har sett att av de tusentals sajter som tappat Pagerank under höstens algoritmturbulens har de flesta sålt länkar. Men sajterna har trots Pagerank-tappet inte förlorat något i ranking i Google. Google klappar oss på axeln. Hey, […]

På konferensen Search Marketing Expo i Stockholm var Googles hårdare syn på länkförsäljningen ständigt närvarande.

Rand Fishkin från Seomoz har sett att av de tusentals sajter som tappat Pagerank under höstens algoritmturbulens har de flesta sålt länkar. Men sajterna har trots Pagerank-tappet inte förlorat något i ranking i Google.

Google klappar oss på axeln. Hey, vi vet vad ni håller på med, sade Rand Fishkin

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • VastVision.com

    Rand Fishkin through SEOmoz have experienced which from the a large number of
    websites which dropped Pr formula disturbance throughout the fall, the majority
    of offered hyperlinks. However the websites possess actually Pr decrease hasn’t
    dropped the ratings within Search engines.