Tres mobila bredband regerar
BY ON Nov 5, 2007
0

Jag måste rekommendra Tres mobila bredband. Jag testade mitt super-3g-modem på landet i helgen och till min förvåning kom jag upp i 3,6 mbit per sekund. Hemma blir det oftast 7,2 mbit/s, men 3,6 är alldeles tillräckligt för att surfa, lyssna på webbradio och kolla mejlen. Tidigare hade jag Tele2s 3g-abonnemang men då var det […]

Jag måste rekommendra Tres mobila bredband. Jag testade mitt super-3g-modem på landet i helgen och till min förvåning kom jag upp i 3,6 mbit per sekund. Hemma blir det oftast 7,2 mbit/s, men 3,6 är alldeles tillräckligt för att surfa, lyssna på webbradio och kolla mejlen. Tidigare hade jag Tele2s 3g-abonnemang men då var det gprs-sirap som gällde på landet 1,5 mil öster om Borås.

Detta inlägg är inte sponsrat av någon. Jag betalade fullt pris för mitt Tre-abonnemang och medföljande hsdpa-modem.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.