E-handeln kartlagd
BY ON Nov 8, 2007
1

Missa inte min kartläggning av den svenska e-handeln som Internetworld lagt ut på webben idag. De har också lagt ut den som pdf. Jag har kollat årsredovisningarna för 111 e-handlare och tagit fram listor på de största, mest lönsamma och snabbast växande e-handlarna. Här hittade jag en hel del guldkorn som e-handlare kan lär sig […]

Missa inte min kartläggning av den svenska e-handeln som Internetworld lagt ut på webben idag. De har också lagt ut den som pdf. Jag har kollat årsredovisningarna för 111 e-handlare och tagit fram listor på de största, mest lönsamma och snabbast växande e-handlarna.

Här hittade jag en hel del guldkorn som e-handlare kan lär sig en del av. Matthandlaren Carpet Vista visar att det fortfarande går att hitta nicher som saknar konkurrens.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.