Sigge Eklund och Linda Skugge tror på print-on-demand
BY ON Nov 12, 2007
1

Sigge Eklund startar print-on-demand-tjänsten Vulkan tillsammans med krönikören och bloggaren Linda Skugge. Sigge Eklund är Bonnierförlagens internetstrateg, kritikerhyllad författare och mannen bakom Bloggportalen. Nu vill de skapa möjligheter för författare att ge ut sina egna böcker till låga kostnader med hjälp av print-on-demand, skriver DI. Relaterade

Sigge Eklund startar print-on-demand-tjänsten Vulkan tillsammans med krönikören och bloggaren Linda Skugge. Sigge Eklund är Bonnierförlagens internetstrateg, kritikerhyllad författare och mannen bakom Bloggportalen. Nu vill de skapa möjligheter för författare att ge ut sina egna böcker till låga kostnader med hjälp av print-on-demand, skriver DI.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Erik Bremer

    Hur stor/liten upplaga krävs för att ge ut en liten skrift (80 sidor A5)?