Missa inte Mindroutes wikisajt
BY ON Dec 5, 2007
0

Nu ligger mjukvaruföretaget Mindroutes nya wikisajt uppe i betaversion. Den som registrerar sig kan exempelvis redigera om företagets produkttexter. Vd-n Rickard Hansson är mycket entusiastisk på sin blogg. Jag har inte varit så exalterad över vår nya hemsida sedan vi startade företaget för fem år sedan Relaterade

Nu ligger mjukvaruföretaget Mindroutes nya wikisajt uppe i betaversion. Den som registrerar sig kan exempelvis redigera om företagets produkttexter. Vd-n Rickard Hansson är mycket entusiastisk på sin blogg.

Jag har inte varit så exalterad över vår nya hemsida sedan vi startade företaget för fem år sedan

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.