Wikia Search lanseras
BY ON Jan 7, 2008
1

Idag lanseras Wikia Search som Jimmy Wales, grundare av Wikipedia, hoppas ska ”produce something of decent quality that will impact and push other players in the industry toward more openness.” BusinessWeek har en bra artikel som beskriver projektet. Relaterade

Idag lanseras Wikia Search som Jimmy Wales, grundare av Wikipedia, hoppas ska ”produce something of decent quality that will impact and push other players in the industry toward more openness.” BusinessWeek har en bra artikel som beskriver projektet.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.