Blogga för e-handlare
BY ON Jan 10, 2008
0

En välskriven blogg kan vara ett effektivt sätt att etablera en nätbutik i sökmotorer och bland kunderna. Få butiker utnyttjar den möjligheten utan spenderar istället tiotusentals kronor på Adwords då en sådan investering är lättare att räkna hem. För de som vill testa att blogga har jag skrivit en bloggskola för e-handlare som nu går […]

En välskriven blogg kan vara ett effektivt sätt att etablera en nätbutik i sökmotorer och bland kunderna. Få butiker utnyttjar den möjligheten utan spenderar istället tiotusentals kronor på Adwords då en sådan investering är lättare att räkna hem.

För de som vill testa att blogga har jag skrivit en bloggskola för e-handlare som nu går att läsa hos E-handelsskolan.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.