Aldrig använt en dator

448 893 personer i Sverige i åldrarna 16 till 74 år har aldrig använt en dator. Nästan alla var över 55 år. Sådana intressanta siffror hittar man i SCBs Privatpersoners användning av datorer och internet 2007. Själv har jag svårt att föreställa mig en tillvaro utan en internetuppkopplad dator. Enda chansen för mig att överleva utan dator är om jag bosatte mig i ett bibliotek med en grym skivsamling i.

3 thoughts on “Aldrig använt en dator

  1. […] 448 893 personer i Sverige i åldrarna 16 till 74 år har aldrig använt en dator. Under första kvartalet 2007 använde 39 procent av alla i åldrarna 16 till 74 år internet för att för att köpa eller beställa varor eller tjänster för privat bruk. Under samma period använde 70 procent av svenskarna internet för att söka information om varor och tjänster för privat bruk. Detta gör sökning till den populäraste aktiviteten på nätet. Allt enligt i SCBs rapport Privatpersoners användning av datorer och Internet 2007 (via Uppkopplat ). […]

Comments are closed.