Aldrig använt en dator
BY ON Jan 15, 2008
3

448 893 personer i Sverige i åldrarna 16 till 74 år har aldrig använt en dator. Nästan alla var över 55 år. Sådana intressanta siffror hittar man i SCBs Privatpersoners användning av datorer och internet 2007. Själv har jag svårt att föreställa mig en tillvaro utan en internetuppkopplad dator. Enda chansen för mig att överleva […]

448 893 personer i Sverige i åldrarna 16 till 74 år har aldrig använt en dator. Nästan alla var över 55 år. Sådana intressanta siffror hittar man i SCBs Privatpersoners användning av datorer och internet 2007. Själv har jag svårt att föreställa mig en tillvaro utan en internetuppkopplad dator. Enda chansen för mig att överleva utan dator är om jag bosatte mig i ett bibliotek med en grym skivsamling i.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.