Missa inte Search Engine Strategies
BY ON Feb 7, 2008
0

Jag kommer att besöka Search Engine Strategies i London den 19 till 21 februari. Det är den största sökmarknadsföringskonferensen i Europa och jag ser fram emot att höra det senaste inom sökoptimering och sponsrade länkar. Hör av er ifall ni ska dit så kan vi alltid ta en pint och byta lite branschskvaller. Relaterade

Jag kommer att besöka Search Engine Strategies i London den 19 till 21 februari. Det är den största sökmarknadsföringskonferensen i Europa och jag ser fram emot att höra det senaste inom sökoptimering och sponsrade länkar. Hör av er ifall ni ska dit så kan vi alltid ta en pint och byta lite branschskvaller.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.