Ord i tiden: Bloggturné
BY ON Feb 11, 2008
1

Svts förra vd Christina Jutterström ska ut på en bloggturné för att lansera sin debattbok Fri television? skriver Svensk Bokhandel. Enligt förlaget Natur & Kultur är en bloggturné att ”Hon ska gästblogga på olika existerande bloggar.” Relaterade

Svts förra vd Christina Jutterström ska ut på en bloggturné för att lansera sin debattbok Fri television? skriver Svensk Bokhandel.

Enligt förlaget Natur & Kultur är en bloggturné att ”Hon ska gästblogga på olika existerande bloggar.”

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.