Retriever satsar på företagsinformation
BY ON Mar 5, 2008
0

Nyhetsbevakningsföretaget Retriever har släppt en mycket intressant sajt där du gratis utan registrering får tillgång till ganska omfattande företagasuppgifter. Hos Alla Bolag finns alla intressanta nyckeltal om aktiebolag och även viss information om enskilda företag och bostadsrättsföreningar. Normalt kostar liknande uppgifter mycket pengar på annat håll, men hos Alla Bolag är det gratis. För 29 […]

Nyhetsbevakningsföretaget Retriever har släppt en mycket intressant sajt där du gratis utan registrering får tillgång till ganska omfattande företagasuppgifter. Hos Alla Bolag finns alla intressanta nyckeltal om aktiebolag och även viss information om enskilda företag och bostadsrättsföreningar. Normalt kostar liknande uppgifter mycket pengar på annat håll, men hos Alla Bolag är det gratis. För 29 kronor kan du beställa hela årsredovisningen och den billigaste kreditupplysningen kostar 19 kronor. En alldeles lysande tjänst med andra ord.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.