Community för startups
BY ON Mar 12, 2008
0

Mattias Swenson på Bloggkoll har startat communityt Swedish Startups för för svenska entrepenörer, utvecklare och riskkapitalister. Ett bra initiativ – jag anmälde mig på studs och kände igen flera av medlemmarna. På Swedish Startups hittar man information om flera intressanta event i framtiden. Under Swedish Startup weekend den 4 till 6 april i Kalmar kommer […]

Mattias Swenson på Bloggkoll har startat communityt Swedish Startups för för svenska entrepenörer, utvecklare och riskkapitalister. Ett bra initiativ – jag anmälde mig på studs och kände igen flera av medlemmarna.

På Swedish Startups hittar man information om flera intressanta event i framtiden. Under Swedish Startup weekend den 4 till 6 april i Kalmar kommer man testa att dra ingång ett företag med hjälp av de som deltar i konferensen. Alla får en ägarandel. Jag hade gärna åkt men det krockar med annat.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.