Omvälvande utveckling inom sök
BY ON Mar 20, 2008
0

Jag ska prata om utvecklingen inom sök på Wednesdays relations i Göteborg (8/4), Malmö (9/4) och Stockholm (6/5). Jag kommer att visa på de stora förändringar som skett inom sök de två senaste åren samt leka orakel om framtiden. Det ska bli inspirerande att mer snacka om trender och framtid istället för att prata om […]

Jag ska prata om utvecklingen inom sök på Wednesdays relations i Göteborg (8/4), Malmö (9/4) och Stockholm (6/5). Jag kommer att visa på de stora förändringar som skett inom sök de två senaste åren samt leka orakel om framtiden. Det ska bli inspirerande att mer snacka om trender och framtid istället för att prata om de vanliga titeltaggarna och inlänkning.

Blir ni medlem i Wednesday Relations så är seminarierna gratis.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.