Iprospect räknar med 50 procents tillväxt
BY ON Mar 28, 2008
0

Sökmarknadsförarna Iprospect får tre nya prestigekunder: Svenska Spel, Saab och Tradera. De tre nya avtalen löper på mellan ett kvartal och ett år. – De tre bolagen kommer att stå för en betydande del av vår omsättning i år. Jag kan inte säga hur mycket eftersom vi inte särredovisar, men svenska sökbranschen i stort växte […]

Sökmarknadsförarna Iprospect får tre nya prestigekunder: Svenska Spel, Saab och Tradera. De tre nya avtalen löper på mellan ett kvartal och ett år.

– De tre bolagen kommer att stå för en betydande del av vår omsättning i år. Jag kan inte säga hur mycket eftersom vi inte särredovisar, men svenska sökbranschen i stort växte med 75 procent förra året och beräknas växa med 50 procent i år. Vår tillväxt ligger i linje med det, säger Patrik Gamryd till Dagens Media.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.