Mycket godis i WordPress senaste
BY ON Mar 31, 2008
0

Om ni inte redan använder bloggverktyget WordPress, förra versionen laddades ner över 1,9 miljoner gånger, så är den senaste versionen en god anledning att byta. De har jobbat mycket med att förenkla och förbättra administrationsgränssnittet. Relaterade

Om ni inte redan använder bloggverktyget WordPress, förra versionen laddades ner över 1,9 miljoner gånger, så är den senaste versionen en god anledning att byta. De har jobbat mycket med att förenkla och förbättra administrationsgränssnittet.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.