Sveriges bästa webbhotell
BY ON Apr 2, 2008
0

Sveriges bästa webbhotell 2008 är FS Data, enligt tidningen Internetworld som testat de 15 största webbhotellen utifrån tio kriterier. FS Data vinner genom att ha en jämn hög kvalité på alla de kriterier som Internetworld testar. Internetworld rekommenderar även Binero, Levonline, One.com och Spray som är bästa budget valet. Telia lyckas åter få jumbopriset. Prispressen […]

Sveriges bästa webbhotell 2008 är FS Data, enligt tidningen Internetworld som testat de 15 största webbhotellen utifrån tio kriterier. FS Data vinner genom att ha en jämn hög kvalité på alla de kriterier som Internetworld testar.

Internetworld rekommenderar även Binero, Levonline, One.com och Spray som är bästa budget valet. Telia lyckas åter få jumbopriset.

Prispressen håller fortfarande priserna låga på webbhotell i Sverige och Internetworld menar att en mindre företagare kan välja webbhotellens privatpaket eller de riktiga lågprisalternativen på marknaden.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.