Missa inte Reboot 26-27 juni
BY ON Apr 6, 2008
2

Reboot i Köpenhamn är utan konkurrens den coolaste konferens jag varit på. Där är begreppet sociala medier så inarbetat att man aldrig pratar om det. Under Reboot 8.0 kollade man mejlen mellan ikoner som Doc Searl och Pirate Bays ideologiska underbyggnad. Doc Searl, som skrev The Clue Train Manifesto, var bekymrad över att han smutsat […]

Reboot i Köpenhamn är utan konkurrens den coolaste konferens jag varit på. Där är begreppet sociala medier så inarbetat att man aldrig pratar om det. Under Reboot 8.0 kollade man mejlen mellan ikoner som Doc Searl och Pirate Bays ideologiska underbyggnad. Doc Searl, som skrev The Clue Train Manifesto, var bekymrad över att han smutsat ner kavajen. Pirate Bay-kidsen såg bara unga ut.

Nu är det dags igen den 5 och 6 juni 26 och 27 juni. Loic Le Meur intervjuar arrangören Thomas Madsen-Mygdal på sin svårt frakofona engelska. Jag räknar med att se er alla där.

Uppdaterat
Skit, jag är på semester i Ukraina den 26 och 27 juni.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Snygg ny design på bloggen, Urban! Och WordPress 2.5 ser jag, trevligt!

  • Urban Lindstedt

    Tack! WordPress 2.5 rockar.