WordPressklubben är här
BY ON Apr 9, 2008
0

Stilenligt blev startskottet för WordPressklubben en tråd hos mikrobloggen Jaiku. Ett femtontal entusiaster ligger bakom denna virtuella sammanslutning för WordPress-fans. Syftet med WordPressklubben är att skapa ett nätverk som kan agera språkrör i open source-frågor, och i synnerhet när det gäller webbplattformen WordPress utbredning i Sverige. De vill ha fler medlemmar och jag vill naturligtvis […]

Stilenligt blev startskottet för WordPressklubben en tråd hos mikrobloggen Jaiku. Ett femtontal entusiaster ligger bakom denna virtuella sammanslutning för WordPress-fans.

Syftet med WordPressklubben är att skapa ett nätverk som kan agera språkrör i open source-frågor, och i synnerhet när det gäller webbplattformen WordPress utbredning i Sverige.

De vill ha fler medlemmar och jag vill naturligtvis vara med.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.